Free intake for Coaching and Personal Training
The body achieves what the mind believes.
The secret of getting ahead is getting started.
ʕっ• ᴥ • ʔっ Dont forget, you're worth it & AMAZING
 • Nederlands
 • PTSS en Sporten [Intro]

  Reshu - 01 / May / 2022

  PTSS en Sporten [Intro]

  Het overkomt ons allemaal. Je bent druk bezig met je studie of werk, de zorg van je kinderen, een sociaal leven waarvan je deel uitmaakt en je persoonlijke groei. Hoe zorg je er dan voor dat je alle ballen hooghoudt? Hoe zorg je ervoor dat je gezond blijft en wat betekent gezondheid voor jou?

  Het overkomt ons allemaal. Je bent druk bezig met je studie of werk, de zorg van je kinderen, een sociaal leven waarvan je deel uitmaakt en je persoonlijke groei.

  Hoe zorg je er dan voor dat je alle ballen hooghoudt? Hoe zorg je ervoor dat je gezond blijft en wat betekent gezondheid voor jou?

  Ik ben Reshu, 31 jaar jong. Stress is een grote factor in mijn leven geweest waarbij het mij niet meer lukte om alle ballen hoog te houden. Ik leefde mijn leven en ging mee in de sleur van de dag. Op een gegeven moment merkte ik dat het mij niet meer lukte om kleine taken die mij normaal gesproken makkelijk afgingen, te volbrengen. Zoals op tijd eten of een volledige werkdag afmaken.  Onverwachtste gebeurtenissen waar ik geen grip op had, hebben mentaal kapot gemaakt. Dit sloeg over in het fysieke. Ik begon mijzelf te verwaarlozen op het gebied van gezondheid. Ik had geen ritme meer, sliep slecht, piekerde continue en haalde niet meer voldoende beweging uit een dag omdat ik in een soort van overlevingsmodus stond. Door deze leefstijl ben ik ruim 12 kilo aangekomen.

  Ik voelde me niet opeens vermoeid of ongezond. Dit is er naarmate de tijd ingesluimerd. Door gesprekken te voeren in mijn omgeving maar ook met verschillende professionals, heb ik op een gegeven ogenblik de knop om gezet.

  Na jarenlang mijzelf op de tweede plek gezet te hebben, had ik eindelijk besloten om mijzelf op nummer 1 te zetten. In een korte tijd ben ik heel wat kilo’s kwijtgeraakt.

  Hoe ik dat gedaan heb?
  Als je meer wilt weten over mijn journey, volg dan mijn blog. Hier zal ik geregeld vertellen hoe ik weer lekker in mijn vel kwam te zitten --> PTSS en Sporten [deel 1]

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »